رسول خضری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: از 25 شهریور به ترتیب، این 12 دانش آموز مورد جراحیهای تکمیلی زیبایی قرار گرفته اند با توجه به آنکه آنها دائماً در تردد بین بیمارستانهای تهران و محل زندگی خود در شین آباد هستند، امکان حضور آنها در ابتدای سال تحصیلی در مدارس فراهم نیست.
وی ادامه داد: با هماهنگی های انجام شده با مسئولان وزارت آموزش و پرورش قرار است این 12 دانش آموز در نزدیکی منزلشان ادامه تحصیل دهند تا از درسهای خود عقب نمانند، اما امکان حضور آنها در مدرسه وجود ندارد.
به گفته خضری، قرار است همزمان با برگزاری کلاسهای درس، کلاسهای روانشناسی برای این دانش آموزان برگزار شود تا آنها آمادگی بازگشت به جامعه را داشته باشند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه تعدادی از عملهای جراحی 12 دانش آموز دختر به بعد از دوران بلوغ موکول خواهد شد، درباره انتقاد برخی از والدین این دانش آموزان مبنی بر رسیدگی نکردن مناسب به دانش آموزان گفت: انتقاد آنها بیشتر منوط به عدم پرداخت مستمری به این دانش آموزان است. در دولت دهم متاسفانه این موضوع به تصویب نرسید. اما از دولت یازدهم می خواهیم که با توجه به دختر بودن این دانش آموزان، مستمری به آنها اختصاص داده شود که هم اعتماد به نفس آنها افزایش یابد و هم آینده آنها تامین شود.
خضری توضیح داد: در دولت دهم 60 میلیون تومان به حساب این دانش آموزان ریخته شد. همچنین بیمه عمر قرار بود 50 میلیون تومان به حساب آنها بریزد که هنوز این مبلغ واریز نشده است. دیه تمامی دانش آموزان نیز به حساب آنها واریز شده است.
این نماینده مجلس با تقدیر از جامعه هنری به ویژه شهرام ناظری و استاد انتظامی به دلیل توجه ویژه آنها به دانش آموزان شین آبادی گفت: هماهنگیهای لازم برای برگزاری جلسه تیم پزشکی این دانش اموزان با رئیس سازمان نظام پزشکی انجام شده است تا رئیس جدید سازمان در جریان کامل عملهای این دانش آموزان قرار گیرد و مساعدتهای لازم را برای عملهای بعدی نیز به تیم پزشکی داشته باشند.
به گزارش خبرنگار مهر، 15 آذر 91، آتشسوزی بخاری کلاس درس دبستان روستای «شینآباد» از توابع پیرانشهر استان آذربایجان غربی منجر به مصدومیت 28 دانشآموز شد که متاسفانه دو دانش آموز بر اثر شدت جراحات سوختگی جان باختند و 12 دانشآموز نیز که درصد سوختگی آنها بالاتر از بقیه بود به جراحی ترمیمی و زیبایی نیاز داشتند.
نظر شما